Long live your mobile device!

Praf, nisip, lichide, zgârieturi, lovituri, căzături… Pe mâinile oamenilor, dispozitivele mobile trăiesc periculos.

 

Nici în întunericul buzunarelor sau al genților nu sunt ferite de primejdii, e suficient să dea de un colț de masă sau de o cheie mai agitată în geantă. Nici măcar atunci când sunt uitate pe undeva nu pot răsufla ușurate, nu se știe niciodată când dau cu fața de o suprafață dură… Gresie, ciment, pietre - telefoanele mobile pot avea multe coșmaruri.

 

De tine depinde cât de bine îți protejezi dispozitivul mobil… Dacă alegi să-l porți fără husă și folie, doar cu una dintre ele sau echipat complet, pentru o protecție compactă, ermetică, totală.

 

Mediul în care îți petreci timpul este extrem de important pentru siguranța telefonului tău, tocmai de aceea husele și foliile oferă o mare varietate de opțiuni și modele adaptate dispozitivelor mobile. Iar un specialist Vetter te poate ajuta să alegi cele mai potrivite opțiuni pentru modelul telefonului și pentru propriul tău stil de viață, direct la un Vetter Concept Store, de unde pleci cu setul de protecție montat gratuit, ca la carte.

Cel mai bine este să-ți protejezi smartphone-ul sau iPhone-ul de la bun început, astfel încât ecranul să nu acumuleze micro-fracturi la diverse șocuri cotidiene, care îl pot vulnerabiliza în timp, făcându-l să cedeze mai ușor la un accident mai grav (o căzătură pe o suprafață dură, o lovitură mai ascuțită sau pe unul dintre colțurile ecranului).

Dar niciodată nu este prea târziu... Chiar dacă nu ai protejat telefonul corespunzător de la început, încă îi poți crește speranța de viață, îmbunătățindu-i calitatea vieții și chiar imaginea, având în vedere designul și materialele tot mai atrăgătoare din care sunt confecționate husele, dar și foliile de protecție.

Foliile de protecție din sticlă au evoluat extrem de mult, ajungând la performanțe uluitoare. Tot mai subtile, dar tot mai rezistente, acestea au lăsat cu mult în urmă foliile din plastic, care se pot zgâria foarte ușor, pot permite apariția bulelor de aer, păstrează amprente și pot aduce disconfort în utilizarea telefonului (griji pe care nu le mai ai atunci când folosești un Tempered Glass).

Ușor de aplicat și aproape invizibile, foliile de protecție din sticlă securizată (Sticlă Temperată / Tempered Glass) rezistă la șocuri și zgârieturi serioase în timp ce permit o utilizare extrem de plăcută a ecranului, care rămâne la fel de sensibil la atingere, la fel de clar și cu o cromatică neschimbată.

 

Înlocuirea ecranului este cu mult mai dificilă și costisitoare decât a sticlei de protecție... 

 

Deci, de fiecare dată când o folie de protecție din sticlă temperată cade la datorie (fiind construită să reziste, dar și să-și sacrifice viața pentru integritatea ecranului atunci când hazardul i-o cere), bucură-te că ecranul iPhone-ului sau smartphone-ului tău este intact! Pentru că este mult mai simplu și mai ieftin să schimbi folia decât ecranul telefonului.

Dar trebuie să știi că siguranța ecranului nu depinde doar de folia de protecție, ci și de husă (în special dacă folosești sau nu una). Căzăturile pe colțuri sunt cele mai periculoase pentru un ecran, dar și cele frontale, iar o carcasă sau husă potrivită este concepută să securizeze colțurile sau marginile. 

 

O husă de protecție este incompletă fără o folie din sticlă, iar lucrurile sunt valabile și invers. Deci nu este recomandat să umbli cu jumătăți de măsură.

 

Dacă îți dorești ca telefonul tău să fie safe, acoperă-i spatele, fața și lateralele. Pentru că nu doar ecranul rămâne vulnerabil, oricât de securizat sau Gorilla Glass ar fi el... Camerele, la rândul lor, sunt sensibile și chiar nu vrem să vedem zgârieturi în poze... Carcasa telefonului, marginile, porturile / jack-urile... Toate au nevoie protecție.

Bineînțeles, deși te va scăpa de multe sperieturi, un set complet de protecție nu este invincibil la nesfârșit. Dacă telefonul este implicat într-un accident mai mare, una dintre piese poate ceda – folia sau husa... Bad luck happens, nu știi niciodată la ce să te aștepți...

Tocmai de aceea, din respect pentru dispozitivul tău mobil dar și pentru finanțele tale, te invităm să descoperi serviciul suplimentar al garanției comerciale, Vetter EXTRAcare – care, achiziționat odată cu setul de protecție, îți oferă posibilitatea să înlocuiești gratuit folia sau husa afectată, indiferent din ce motiv aceasta a fost alterată.